ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΠΙΤΣΟΓΛΟΥ&ΣΙΑ ΕΕ



ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ  TV  ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΠΙΤΣΟΓΛΟΥ&ΣΙΑ ΕΕ ΒΑΣΙΛΕΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 91  ΤΗΛ 2810328119-ΚΑΥΣΙΜΑ-ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ-ΥΓΡΑΕΡΙΟ


Καύσιμα


Η εταιρεία μας, ακολουθώντας τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τα προϊόντα ενέργειας, σας προσφέρει ποιοτικά καύσιμα υψηλών προδιαγραφών, φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία προστατεύουν τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, χαρίζοντας σας ευχάριστες διαδρομές.

Υποκατηγορίες

Λιπαντικά

Γνωρίστε τις Αρετές του Κινητήρας σας!!!
Η κίνηση πηγαίνει μπροστά. Στο μέλλον. Εκεί που συναντά τη νέα σειρά λιπαντικών ΕΚΟ, μια ευρύτατη σειρά που σφραγίζει την κίνηση του σήμερα προς το αύριο.  Για όλους τους εξελιγμένους κινητήρες, από τους συγχρόνους βενζινοκινητήρες μέχρι τους δυναμικούς πετρελαιοκινητήρες.
Με ειδικά εξελιγμένη σύνθεση, η νέα σειρά λιπαντικών ΕΚΟ βελτιώνει σημαντικά τα δυναμικά χαρακτηριστικά του κινητήρα και προσφέρει σίγουρη προστασία, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας.




Υγραέριο



Το LPG (Liquefied Petroleum Gas), περισσότερο γνωστό ως υγραέριο, αποτελείται από μίγμα βουτανίου / προπανίου που παράγονται από τη διύλιση του αργού πετρελαίου.

Το υγραέριο, έχει ευρεία χρήση: στη βιομηχανία, στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα,
  • στον τουριστικό τομέα,
  • ως καύσιμο οχημάτων  κ.α
• Αποθήκευση και χρήση του υγραερίου

Η μελέτη, ο σχεδιασμός, η υλοποίηση της εγκατάστασης, η αποθήκευση και η διακίνηση υγραερίου υπόκειται σε πολύ αυστηρές προδιαγραφές. Σας παραθέτουμε μια πολύ γενική ιδέα για το υγραέριο. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.
Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του υγραερίου είναι ότι διατηρείται σε υγρή μορφή σε σχετικά χαμηλές πιέσεις (περίπου 250 φορές μικρότερο όγκο από την αέρια μορφή). Αυτό το καθιστά πιο εύκολο στη μεταφορά και αποθήκευση του σε ειδικά σχεδιασμένα δοχεία (δεξαμενές ή φιάλες).

Η αποθήκευση του υγραερίου σε δεξαμενές γίνεται πάντα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ούτως ώστε να συνάδουν με τους κανόνες ασφαλείας.

Οι δεξαμενές αποθήκευσης υγραερίου γεμίζονται μέχρι το 80% - 85% της χωρητικότητάς τους έτσι ώστε, να υπάρχει χώρος για εξάτμιση του υγραερίου.
• Ανεφοδιασμός
ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ  TV  ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΠΙΤΣΟΓΛΟΥ&ΣΙΑ ΕΕ ΒΑΣΙΛΕΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 91  ΤΗΛ 2810328119-ΚΑΥΣΙΜΑ-ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ-ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Η διαδικασία πλήρωσης των δεξαμενών ή των φιαλών υγραερίου πρέπει να εκτελείται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και ακολουθώντας αυστηρές διαδικασίες ελέγχου και επιθεώρησης.
• Εξάτμιση

Το υγραέριο μεταφέρεται και αποθηκεύεται σε υγρή μορφή αλλά καίγεται σε αέρια μορφή. Η εξάτμιση του υγραερίου πραγματοποιείται με δύο τρόπους:
  • Φυσική Εξάτμιση
  • Τεχνητή Εξάτμιση
EKO GAS  

Κατά τη φυσική εξάτμιση του υγραερίου, η ποσότητα που μπορεί να παραχθεί εξαρτάται από το μίγμα Βουτανίου/Προπανίου, το μέγεθος του δοχείου, τη στάθμη του υγραερίου μέσα στη δεξαμενή και τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Για αυτό το λόγο, η φυσική εξάτμιση χρησιμοποιείται όταν οι απαιτήσεις κατανάλωσης περιορίζονται σε σχετικά μικρές ποσότητες.
  
Κατά την εξάτμιση με τεχνητά μέσα, το υγραέριο διοχετεύεται σε υγρή μορφή στον εξαερωτήρα (vaporiser), όπου θερμαίνεται και μετατρέπεται από υγρό σε αέριο. Με αυτή τη μέθοδο, η ποσότητα που μπορεί να παραχθεί είναι απεριόριστη και εξαρτάται μόνο από τη δυναμικότητα της συσκευής εξάτμισης γιατί δεν βασίζεται σε διάφορους μεταβλητούς παράγοντες . Οι εγκαταστάσεις αυτού του τύπου είναι πολύπλοκες και πρέπει να σχεδιάζονται από έμπειρο προσωπικό.
• Έλεγχος Πίεσης - Σωληνώσεις

Η πίεση του υγραερίου σε αέρια μορφή, που παράγεται μέσω της φυσικής εξάτμισης ή της εξάτμισης με τεχνητά μέσα, ποικίλει ανάλογα με τη θερμοκρασία και είναι σχετικά υψηλή. Πριν τη διοχέτευση του αερίου στον καυστήρα ή στη συσκευή, η πίεση σταθεροποιείται και ελαττώνεται στις ανάγκες του καυστήρα μέσω μιας ειδικής συσκευής (Regulator).

Το υγραέριο διοχετεύεται στις διάφορες συσκευές σε αέρια μορφή μέσω απλών ή σύνθετων σωληνώσεων. Εξαιτίας της ποικιλίας των διαθέσιμων υλικών και των σχετικών προδιαγραφών, αυτές οι σωληνώσεις πρέπει να σχεδιάζονται και να εγκαθίστανται  από εξειδικευμένους επαγγελματίες.
• Οικιακή Χρήση
Το υγραέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το μαγείρεμα, την θέρμανση και την παροχή ζεστού νερού σε όλο το σπίτι.
•Τουριστικός Τομέας
Σε ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια, πισίνες και ταβέρνες θα διαπιστώσετε ότι η ΕΚΟ GAS προμηθεύει τo υγραέριο για τη λειτουργία μιας σειράς συσκευών, όπως λέβητες, φούρνοι, εστίες, θερμοσίφωνες, συσκευές κλιματισμού κ.α.. Η καθαρότητα και η ευελιξία του υγραερίου, σε συνδυασμό με τη μείωση του κόστους κατανάλωσης που υπερβαίνει το 20%, το καθιστούν μια σωστή επιλογή για τους πελάτες μας. Η απουσία καταλοίπων καύσης, παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας και μειώνει τις απαιτήσεις σε συντήρηση.
ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ  TV  ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΠΙΤΣΟΓΛΟΥ&ΣΙΑ ΕΕ ΒΑΣΙΛΕΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 91  ΤΗΛ 2810328119-ΚΑΥΣΙΜΑ-ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ-ΥΓΡΑΕΡΙΟ


Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε μας, θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.
•Αγροτικός Τομέας
Εξαιτίας της καθαρής του καύσης και της συμφέρουσας τιμής του, το υγραέριο είναι ιδανικό για μια μεγάλη σειρά εφαρμογών στον αγροτικό τομέα, όπου η χρήση του έχει πολλά πλεονεκτήματα για την κτηνοτροφία και τις καλλιέργειες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε χοιροστάσια, πτηνοτροφεία, όσο και σε θερμοκήπια όπου χρειάζεται σταθερή θερμοκρασία σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.
•Βιομηχανία
Το υγραέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση ή ψύξη, τη λειτουργία μηχανικού εξοπλισμού, την παραγωγή τροφίμων, σε πλυντήρια ρούχων, ως καύσιμο σε περονοφόρα οχήματα, για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και για άλλες εφαρμογές.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε όλες τις εταιρικές σας ανάγκες και να σας δώσουμε τις συμβουλές μας.
•Εμφιαλωτήριο και Εγκαταστάσεις  Λάρνακας
Η Εταιρεία διαθέτει στις Εγκαταστάσεις της στη Λάρνακα, πιστοποιημένο με ISO εμφιαλωτήριο υγραερίου για γέμισμα κυλίνδρων των 10, 15, 20, 25 35 και 50Kg. Οι εγκαταστάσεις υγραερίου είναι:
  • Πιστοποιημένες με το σύστημα ISO 9001, 14001 και ΟHSAS 18001
  • Εγκεκριμένες από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία για περιοδικό έλεγχο κυλίνδρων υγραερίου κάθε 10 χρόνια
Το εμφιαλωτήριο υγραερίου στη Λάρνακα έχει τις πιο κάτω δυνατότητες:
  • Πλήρωση 1200 κυλίνδρων 10 κιλών την ώρα
  • Γεμιστήριο υγραερίου σε χύμα μορφή
   
Εδώ στεγάζεται και το τεχνικό τμήμα που ασχολείται με την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη των πελατών της Εταιρείας.

Η εγκατάσταση σήμερα εξυπηρετεί τις ανάγκες όχι μόνο των διανομέων υγραερίου με το σήμα της ΕΚΟ, αλλά και των μεταπωλητών μας που εμπορεύονται δικά τους κύλινδρα.


ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ  TV  ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΠΙΤΣΟΓΛΟΥ&ΣΙΑ ΕΕ ΒΑΣΙΛΕΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 91  ΤΗΛ 2810328119-ΚΑΥΣΙΜΑ-ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ-ΥΓΡΑΕΡΙΟ